Hvordan fungerer medlemskap?

Som medlem i Ganddal AK mottar en et personlig nøkkelkort som en bruker for å komme inn i lokalet (se åpningstider). Kortet må også registeres inne i lokalet før en starter treningsøkten. Vi har ikke bemannet resepsjon og trening foregår på eget ansvar.

Aldersgrense for å bli medlem er 9. klasse. Yngre personer enn dette kan bli medlemmer ved å være i følge med foresatte på trening.

Et medlemskap i Ganddal AK løper normalt et kalenderår eller fra innmeldingstidspunktet og ut året. En betaler hele kontigenten ved innmelding.   


Hva koster et medlemskap? 

Medlem over 18 år kr 2400,-
Medlem under 18 år/pensjonist/honnør kr 1800,-
Familie(1) kr 3600,-
Bergensrabatt(2) kr 800,-

(1)Alle medlemmene i familien må bo under samme tak for at dette skal være gjeldende.
(2)Gjelder borteboende studenter som kun trener i ferier og lignende.

I tillegg kommer det en engangsavgift ved innmelding på kr 100,- som inkluderer et obligatorisk nøkkelkort. Ved tapt nøkkelkort kjøpes nytt kort for kr 100,-.


Hvordan bli medlem?

1. Fullfør "Ren Utøver" hos Antidoping Norge (trykk på logoen nedenfor). Dette krever at du oppretter en konto/profil, men er helt gratis.
2. Print ut diplomen når du har fullført og ta denne med til klubben når du vil melde deg inn. Dette er en forutsetning for å bli medlem hos oss.3. Kom innom oss mandag eller torsdag mellom kl. 18:30 og 19:30 og ta kontakt med noen i styret som er tilstede. Du får også mulighet til å prøve ut fasilitetene før du bestemmer deg om et medlemskap hos oss er noe for deg.