OM GANDDAL ATLETKLUBB

41792843_1858414227540978_16531146242596

Ganddal Atletklubb er mer en idrettsklubb enn et helsestudio og prøver derfor å holde meldemskontigenten så lav som mulig. For å holde kontigenten lav får medlemmene muligheten til å delta på dugnader på vegne av klubben. Det er ingen dugnadsplikt blandt medlemmene, men all innsats og tiltak settes stor pris på. 

Som nevnt, så ligger hovedfokuset i klubben på idretten styrkeløft og vi har mange aktive løftere av begge kjønn og vi ønsker flere aktive deltakere.

I antall medlemmer så er vi blandt de største-, om ikke DEN største styrkeløftklubben i landet, og vi har flotte fasiliteter og en solid og oppdatert utstyrspark. Det er et veldig bra miljø i klubben der alle hjelper hverandre med treningen og praten litt for ofte tar over for de tunge løftene.


Vi har flere erfarne løftere, noen på internasjonalt nivå, og flere etter hvert utdannede personer som kan bidra med treningsoppsett og veiledning.

 
GAK_historikk_borge.jpg

Klubbhistore

Ganddal Atletklubb ble stiftet 01/10/1999 som en ren stykeløftklubb og fant først sted i Dreierveien på Ganddal. Klubben har siden utviklet seg til å bli en mer allsidig treningsklubb som rommer mosjonister, strongmen og styrkeløftere i alle aldere.
Siden så flyttet vi inn i nye lokaler ved kunstgressbanen på Ganddal (retning Skjæveland). Her har medlemsantallet skutt i været og vi har i løpet av perioden gjort betydelige utstyrsoppgraderinger og nyinnkjøp til glede for alle medlemmene.